TIMANTTISAHAUS HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA YMPÄRYSKUNNAT

Yhteystiedot

Timanttityö KK Oy on timanttisahauksiin ja timanttiporauksiin sekä vaijerisahauksiin erikoistunut yritys Uudellamaalla. Tarjoamme laadukkaat alan palvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme laajasti pääkaupunkiseudulla ja muissa ympäristökunnissa.
Hoidamme timanttityöt ammattitaidolla alusta loppuun kilpailukykyisin hinnoin ja nopeasti 10 osaavan ammattilaisen voimin. Palveluihimme kuuluvat poraus- ja sahaustöiden lisäksi myös käsipiikkaukset sähkö- ja paineilmakalustolla. Meiltä saat asiantuntijakäynnin ja hinta-arvion veloituksetta, kysy lisää!

URAKAT KAIKENLAISIIN KOHTEISIIN

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet, yritykset kuin julkinen hallintokin.

Työkohteisiimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Pientalojen timanttiporaustyöt

  • Uudiskohteet

  • Saneerauskohteet

  • Pientalojen timanttisahaustyöt mm.

  • Uudiskohteet

  • Saneerauskohteet.

Hoidamme vankalla kokemuksella myös erityisosaamista vaativat kohteet, kuten käytössä olevat sairaalat, toimistot, tuotantotilat, kauppakeskukset, tehdashallit ja huoneistot. Olemme vuosien varrella urakoineet lukemattomissa kohteissa Uudenmaan alueella.

MITTATARKAT TIMANTTISAHAUSTYÖT

Timanttisahaus on oikea menetelmä betonirakenteiden työstämiseen, kun halutaan sahata siististi ja mittatarkasti ilman ylimääräistä tärinää tai pölyä. Timanttisahaamalla voidaan helposti tehdä aukot betonirakenteisiin. Timanttisahauksella toteutamme mittatarkkuutta vaativat työt, kuten ikkuna-aukot sekä oviaukot, joiden oikea koko on tärkeä. Timanttisahalla voidaan toteuttaa sahaukset 10 mm tarkkuudella. Timanttisahalla voidaan sahata aukot ja roilot tiileen, betoniin ja muihin kivipohjaisiin materiaaleihin.

ROILOTUS

Roilotus tarkoittaa urien eli roilojen sahaamista betoniseinään tai tiiliseinään sähköjohtoja ja pistorasioita varten. Roilot tehdään asennettavien putkien leveyden mukaan, yleensä n. 30–40 mm syvyisiksi. Roilon päähän tehdään yleensä noin 100 mm reikä pistorasialle. Työ on pölytöntä ja mittatarkkaa. Teemme myös roilot lattialämmitysputkia varten. Roilotus voidaan toteuttaa sekä uudisrakennuksiin että remontoitaviin kohteisiin. Teemme myös upotuksia esimerkiksi valaisimille timanttisahaamalla kivirakenteisiin.

Tutustu tarkemmin

PÖLYTÖN SAHAUS

Timanttityö KK Oy toteuttaa sahaustyöt siististi, pölyttömästi ja mahdollisimman meluttomasti. Monipuolisen ja laadukkaan kaluston avulla toteutamme helposti myös erilaiset jälkiasennukset, kuten teräspalkit. Asennamme myös teräspalkit aukkoihin sopimuksen mukaan. Työt voidaan hoitaa hyvin myös käytössä olevissa toimistoissa ja tuotantotiloissa. Jätämme jälkeemme aina siistin työmaan.

KUIVASAHAUS

Kaikissa kohteissa ei ole mahdollista tehdä märkäsahausta, jolloin tarjoamme vaihtoehdoksi myös kuivasahausta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee kohteen ja tarpeen vaatiessa märkäsahaukset myös vähäisellä vesimäärällä.

SEINÄSAHAUS

Seinäsahalla eli ns. kiskosahalla voidaan toteuttaa sahaukset aina 72 cm syvyyteen saakka. Seinäsahaamalla voidaan tehdä mittatarkkoja aukkoja ja sahauksia kaikkiin kivimateriaaleihin. Vaijerisahalla sahaussyvyys on lähes rajaton.

Olemme vuosien varrella urakoineet lukemattomissa kohteissa Uudenmaan alueella. Toimialueisiimme kuuluu mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Hyvinkää, Lohja, Kauniainen, Kirkkonummi ja Porvoo.

Puhelinkuvake

Pyydä tarjous timanttisahaukselle – Timanttityö KK Oy palvelee Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja ympäryskunnissa.

Voit jättää tarjouspyynnön >>