Timanttista ammattitaitoa

Timanttisahaus ja roilotus Helsinki, Espoo sekä Vantaa

Timanttityö KK Oy on timanttisahauksiin ja -porauksiin sekä vaijerisahauksiin erikoistunut yritys Helsingissä. Tarjoamme laadukkaat alan palvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme laajasti pääkaupunkiseudulla ja muissa ympäristökunnissa.

Hoidamme timanttityöt ammattitaidolla alusta loppuun, kilpailukykyisin hinnoin ja nopeasti 10 osaavan ammattilaisen voimin. Poraus- ja sahaustöiden lisäksi myös käsipiikkaukset sähkö- ja paineilmakalustolla ovat osa palveluamme. Meiltä saat asiantuntijakäynnin ja hinta-arvion veloituksetta, kysy lisää!

Urakat kaikenlaisiin kohteisiin

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet, yritykset kuin julkinen hallintokin.
Urakoimme kattavasti erilaisissa työkohteissa, mm:

  • saneeraustyömaat
  • linjasaneerauskohteet
  • uudiskohteet
  • kivitalot, tiilitalot ja harkkotalot
  • siltatyömaat

Hoidamme vankalla kokemuksella myös erityisosaamista vaativat kohteet kuten käytössä olevat sairaalat, toimistot, tehdashallit ja huoneistot. Olemme vuosien varrella urakoineet lukemattomissa kohteissa Uudenmaan alueella.

Mittatarkat timanttisahaustyöt

Timanttisahauksella toteutamme mittatarkkuutta vaativat työt, kuten ikkuna- ja oviaukot, joiden oikea koko on tärkeä. Timanttisahalla voidaan toteuttaa sahaukset 10 mm tarkkuudella. Vaijerisahalla sahaussyvyys on rajaton. Timanttisahalla voidaan sahata aukot ja roilot tiileen, betoniin ja muihin kivipohjaisiin materiaaleihin.

Roilotus

Roilotus tarkoittaa urien eli roilojen sahaamista betoni- tai tiiliseinään sähköjohtoja ja pistorasioita varten. Roilot tehdään asennettavien putkien leveyden mukaan, yleensä n. 30-40 mm syvyisiksi. Roilon päähän tehdään yleensä noin 100 mm reikä pistorasialle. Työ on pölytöntä ja mittatarkkaa. Roilotus voidaan toteuttaa sekä uudis- että remontoitaviin kohteisiin.

Pölytön sahaus

Timanttityö KK Oy toteuttaa sahaustyöt siististi, pölyttömästi ja mahdollisimman meluttomasti. Monipuolisen ja laadukkaan kaluston avulla toteutamme helposti myös erilaiset jälkiasennukset. Työt voidaan hoitaa hyvin esimerkiksi myös käytössä olevissa toimistotiloissa. Jätämme jälkeemme aina siistin työmaan.

Kuivasahaus

Kaikissa kohteissa ei ole mahdollista tehdä märkäsahausta, jolloin tarjoamme vaihtoehdoksi myös kuivasahausta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee kohteen ja tarpeen vaatiessa myös märkäsahaukset vähäisellä vesimäärällä.

Vaijerisahaus

Vaijeritimanttisahaus sopii hyvin erittäin paksujen betoni- ja tiilirakenteiden sahauksiin ja purkuun.

Kohteina mm. paksut seinät, lattiat, sillat, konepedit, pilarit ja palkit. Sahaussyvyys on rajaton.

Katso videot vaijerisahauksesta!