Timanttista ammattitaitoa

Piikkaus Helsinki, Vantaa ja Espoo

Timanttityö KK Oy toteuttaa piikkaustyöt saneeraus- ja purkukohteisiin pääkaupunkiseudulla. Päätoimialueemme on Helsinki, mutta palvelemme yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita sekä kotitalouksia laajasti myös Espoossa, Vantaalla ja muissa lähikunnissa. Voit luottaa laatuumme, sillä olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan.

Työmenetelmällä poistetaan vanhat betonilattiat ja -pinnoitteet sekä betoniportaiden purku tai tehdään läpiviennit piikkaustyökalulla. Erilaisten betoni- ja tiilielementtien pilkkominen pienempiin osiin on nopeaa ja tehokasta piikkausta hyödyntämällä.

Urakka tuottaa aina jonkin verran melua, mutta Timanttityö KK Oy toteuttaa purkutyöt ilman ylimääräistä melusaatetta ja mahdollisimman tarkasti ja pölyttömästi. Hoidammekin ammattitaitoisesti myös kohteet, jotka vaativat huolellista ja siistiä, mutta ripeää työskentelyä, kuten käytössä olevat toimitilat kutensairaaloista liikehuoneistoihin ja teollisuuslaitoksiin. Urakan valmistuttua suoritamme aina siivouksen ja varmistumme, että kohde jää osaltamme siistiin kuntoon.

Lattian piikkaus sekä tasoitus ja karhennus

Korkealuokkaisen kalustomme avulla lattioiden piikkaus ja muut purkutyöt kuten betoniportaiden purut hoituvat nopeasti ja tehokkaasti. Puramme erityisellä tehokkuudella niin betonin kuin myös muut lattiamateriaalit, kuten laattalattiat ja luonnonkivilaatat sekä erilaiset tiilirakenteet. Urakoimme lattiat aina kotitalouksien kevytrakenteisemmista laattalattioista raskaisiin tehtaiden kovabetonilattioihin.

Meillä on järeät työkalut lattioiden purkutöihin ja työstöön. Erityisesti suurissa saneerauskohteissa betonilattiat voi olla kyllästetty teräsraudoituksella, jolloin lattian piikkaus vaatii käsikäyttöisten työkalujen lisäksi työhön suunniteltua pienkonetta. Meiltä onnistuvat hyvin myös lattian tasoitus ja karhennus.

Timanttityö KK Oy:n valtti on ennen kaikkea nopeus. Purkutyöt ovat saneerausurakan ja lattioiden uusimien ensimmäinen työvaihe ja meidän avullamme rakentaminen voi alkaa sujuvasti aikataulussa. Muista, että kauttamme saat kattavasti myös timanttiporaukset ja -sahaukset työkohteen tarpeen mukaan toteutettuna.

Seinän purku

Toteutamme myös seinien piikkaukset vankalla, yli 30 vuoden, kokemuksella. Meillä on monipuolinen kokemus erilaisten seinäpinnoitteiden purkutöistä aina seinäkaakeleista vahvistettuihin betoniseiniin. Osaava henkilökuntamme hoitaa seinien urakoinnit kattavan kalustomme avulla luotettavasti ja turvallisesti.

Erityisesti jos seinäpinnoitteiden purku tehdään käytössä olevassa rakennuksessa, on huomioita työstä tuleva melu ja rakennuspöly. Työssämme toimimme aina mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, aiheuttamatta liian suurta vaivaa rakennuksen asukkaille tai käyttäjille.

Ota yhteyttä alan ammattilaiseen!

Yrityksemme toteuttaa kaikki tarvitsemasi piikkaukset ja muut alan palvelut niin kotitalouksissa kuin yrityksissä ja julkisen hallinnon saneerauskohteissakin. Kun etsit ammattitaitoista urakoitsijaa pääkaupunkiseudulta, valitse Timanttityö KK Oy!
Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous.