BETONIN HIONTA HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA YMPÄRYSKUNNAT

Pyydä meiltä tarjous

Palveluihimme kuuluu betonin hiontatyöt, betonilattioiden hionnat- ja kiillotukset pintakäsittelyineen jotka hoidamme tehokkaasti ja pölyttömästi timanttihiontamenetelmällä. Työskentelemme pääasiassa uudisrakennuksissa sekä silta- ja saneeraustyömailla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähikunnissa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista timanttitöistä.

Betonin hionta sopii epätasaisuuden poistoon niin lattiassa kuin seinässäkin.
Menetelmän avulla rosoisuus, sementtiliimakerros ja vanhat tasoitteet saadaan hiottua pois tehokkaasti.

Betonilattian, portaiden tai ikkunalautojen kunnostaminen käy vaivattomasti ammattilaistemme avulla. 

Käytämme aina tehokasta kohdepoistoa hiontalaitteessamme, jolloin työ on mahdollisimman pölytöntä. Näin ollen voimme hioa myös käytössä olevia kohteita.

 

BETONILATTIAN HIONTA

Teemme kaikenlaiset betonilattian hiontatyöt ja pinnoitukset ammattitaitoisesti. Betonilattia on upea, kestävä, helppohoitoinen ja uniikki, se sopii niin yksityiskoteihin, että toimitiloihinkin. Betonilattian voi halutessaan uudistaa hiomalla ja pintakäsittelemällä uudestaan. Myös vanhasta lattiamateriaalin alla olevasta betonilaatasta voidaan hioa upea, kestävä sekä uniikki betonilattia. Käytämme mm. silikaatti+suoja-aine- käsittelyä tai lakkaa pintakäsittelyaineena. Ammattilaisemme osaa suositella pintakäsittelyaineen kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan.

 

Betonilattian tasoitus onnistuu meiltä niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissakin. Aluksi irrotamme vanhat lattiapinnoitteet timanttityökalulla varustetulla lattiahiomakoneella. Näin syntyy tasainen alusta, jolle uusi tasoite voidaan levittää. Hoidamme uuden tasoitteen levityksen huolellisesti siten, että lopputuloksesta tulee moitteeton.

Onko sisäilmassa ongelmia? Sijaitseeko rakenteissa kosteusvaurio?

Sisäilmaongelmia aiheuttaa usein vesivahinko tai kostealle betonipinnalle asennettu pintamateriaali, kuten muovimatto. Liima-aine voi reagoida kosteuteen siten, että sisäilmaan vapautuu terveydelle haitallisia aineita.

Sisäilmaongelma ja rakenteissa alkanut kosteusvaurio korjataan poistamalla pintamateriaali ja hiomalla liima ja tasoite pois, liimanpoisto käy kätevästi timanttihiomakoneella. Huolehdimme työnaikaisesta pölyn hallinnasta ja alipaineistamme tilan. Hionnan jälkeen suoritetaan tarvittava tuuletus ja rakenteiden kuivaus. Tarvittaessa asennamme uuden lattiapinnan. Vanha betonipinta voidaan myös hioa ja kiillottaa, jolloin saadaan kulutusta kestävä, persoonallinen ja ekologinen lattia.

 

Tutustu esitteesen Värikartta Silikaatti + suoja-ainekäsittely sävytys mahdollisuudet

TIMANTTITYÖT PÖLYTTÖMÄSTI

Timanttisahaus- ja poraus ovat tehokkaimpia tapoja kiven tai betonin työstämiseen. Teemme timanttityöt kaikenlaisissa kohteissa, kuten pientaloissa, julkisissa kohteissa ja teollisuuskiinteistöissä. Timanttitöissä huomioimme aina rakenteiden kestävyyden sekä sähkö-, vesi- ja viemärilinjojen sijainnin.


Käytössämme on nykyaikainen timanttityömenetelmä, jolla lopputuloksesta saadaan erittäin tarkka ilman pölyä tai turhaa melua. Olemme valinneet kalustoomme vesikäyttöisen timanttiporan, jossa juokseva vesi jäähdyttää ja estää liiallisen lämmön kertymisen. Vesi myös sitoo syntyvää pölyä ja tekee siten työskentelystä siistimpää ja miellyttävämpää.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY EDULLISTA BETONIN HIONTAA!

Tarjoamme nopeat, täsmälliset ja joustavat toimitukset sekä sujuvan palvelun alusta loppuun saakka. Korkean laadun ja kilpailukykyisten hintojen ansiosta hinta-laatusuhteemme on erinomainen. Kun etsit ammattitaitoista tekijää timanttitöihin, betonilattian hiontaan ja pinnoitteiden poistoon, ota yhteyttä!

Puhelinkuvake

Pyydä tarjous betonin hionnalle – Timanttityö KK Oy palvelee Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja ympäryskunnissa.

Tavoitat meidät täältä >>