Timanttista ammattitaitoa

Betonin jyrsintä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähikunnissa

Betonin jyrsintä auttaa poistamaan suurehkot kovettumat ja epämuodostumat silloin, kun lattian hionta ei riitä. Teemme jyrsintätöitä pääasiassa uudisrakennuksissa sekä silta- ja saneeraustyömailla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella sekä lähikunnissa. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua yli 30 vuoden kokemuksella.

Timanttityö KK Oy:n kanssa yhteistyö sujuu kitkattomasti ja vaivattomasti. Hoidamme projektit aina sovitussa aikataulussa ja sovituin hinnoin. Ennen jyrsintätöiden aloitusta teemme tarpeelliset suojaustyöt ja työskentelyn päätteeksi siistimme jälkemme.

Betonilattian jyrsintä mahdollistaa hiontaa paksumman kerroksen poistamisen. Esimerkiksi saneerauskohteissa voimme poistaa jyrsimällä epämuodostumat, isot kovettumat sekä lattiapintaan imeytyneen öljyn ja rasvan. Näissä tapauksissa lattiapinnan hionta tai sinkopuhallus ei yleensä riitä, vaan vaaditaan järeämpiä menetelmiä.

Jos betonilattia on uudelle lattiapinnalle liian korkea, voidaan siitä jyrsiä muutama milli pois. Jyrsimme betonista halutun paksuisen kerroksen, joka ulottuu korkeintaan lattiaraudoituksen yläpintaan saakka. Näin betonilattiasta saadaan korkeudeltaan sopiva laadukkaasti ja siististi. Betonin jyrsintä on kustannustehokas tapa liian korkeiden lattiapintojen madaltamiseen.

Vanha lattiapinnoite uuden tieltä pois

Pitäisikö sinun saada vanha lattiapinnoite uuden tieltä pois? Jyrsintää voidaan hyödyntää myös silloin, kun betonilattiasta pitää poistaa vanha lattiapinnoite ennen uuden pintamateriaalin asentamista. Jyrsinnän avulla voidaan myös puhdistaa laajoja, avoimia betonilattiapintoja tai korjata epäonnistuneet valut nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Jyrsinnän jälkeen tasoitus

Jyrsinnän jälkeen tasoitus viimeistelee lattiapinnan. Lopputuloksena on siisti ja tasainen lattia, joka kestää käyttöä vuosia eteenpäin. Ammattitaitoiset työntekijämme huolehtivat siitä, että työn jälki on aina korkealaatuista.

Yrityksessämme työskentelee 10 osaavaa ammattilaista, mikä mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset.  Meiltä betonin jyrsintä onnistuu kaikenkokoisissa kohteissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hoidamme jyrsintätyöt alusta loppuun saakka kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.