Timanttiporaus Helsinki, Vantaa ja Espoo

Timanttiporaus on vaativaa hommaa mutta me tiedämme, mitä sen toteuttamiseen vaaditaan. Timanttityö KK Oy on timanttiporauksiin ja -sahauksiin erikoistunut yritys. Toimimme Helsingissä ja muualla  pääkaupunkiseudulla sekä ympäryskunnissa. Toteutamme laadukkaat timanttityöt 30 vuoden kokemuksella,  kitkattomasti alusta loppuun kilpailukykyisin hinnoin. Käsipiikkaukset sähkö- ja paineilmakalustolla ovat myös osa palveluamme.

Poraamme läpiviennit, iv-reiät ja putkireiät

Urakoimme kaikki tarvittavat timanttiporaustyöt, kuten läpiviennit, ilmanvaihtoreiät sekä muut putkireiät. Ensiluokkaisella kalustollamme pystymme poraamaan reiät 18mm:stä jopa 650mm asti. Ammattitaitoiset tekijät tarvitsevat myös huippuluokan työkalut ja siksi käyttämämme kalusto edustaakin alan korkeimpia standardeja. Laadukas kalusto varmistaa myös, että työ on aina tarkkaa, siistiä ja runkoäänetöntä. Urakoimme saneerauskohteet, uudiskohteet ja pientalot.

Työ aina pölytöntä ja mittatarkkaa

Tekemämme työt tehdään aina erityistä tarkkuutta noudattaen. Timanttiporaus on laadukasta ja tarkkaa, toleranssin ollessa vain 1cm. Normaalisti timanttiporaukset suoritetaan märkäporauksena, jolloin työ on siistiä ja pölytöntä - työ siis onnistuu myös kohteisiin, jossa siisteys on erityisen tärkeää. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu huolellinen siivous jokaisen urakan jälkeen. Pölyttömyyden ansiosta voimme hyvin urakoida myös esim. käytössä olevissa toimitiloissa.

timanttiporaus

Ammattitaitomme kattaa kaikenlaiset kohteet, mm:

  • saneerauskohteet kuten linjasaneeraukset
  • uudiskohteet
  • julkiset kohteet
  • toimitilat
  • uudet ja remontoivat pientalot

Olemme toteuttaneet lukuisia kohteita ja meillä on vankkaa kokemusta erilaisista harkkotaloista, tiilitaloista sekä kaikenlaisista kivitaloista.

Teemme remontointikohteisiin tarvittavat läpiviennit tai muut tarvittavat poraukset vuosien kokemuksella.

Kuivaporaus ammattitaidolla

Kaikissa kohteissa poraustyötä ei voida toteuttaa märkäporauksena. Siinä tapauksessa teemme poraukset kuivaporauksena,  lopputuloksen ollessa jokaisella kerralla viimeistelty. Pystymme myös suorittamaan märkäporaukset mahdollisimman pienellä vesimäärällä, joten meiltä saatte aina tarkoituksenmukaisen ja kohteeseen parhaiten soveltuvan timanttiporausurakan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Timanttiporaus on toimenpide, johon kannattaa varata alan asiantunteva ammattilainen. Kerro lisää poraustarpeestasi ja pyydä tarjous tai kysy lisää – meiltä saat monipuolisesti alan kaikki palvelut timanttitöistä betonin piikkaukseen, hiontaan ja jyrsintään saakka.