Timanttista ammattitaitoa

Betonin ja tiilen työstö Helsinki, Espoo ja Vantaa

Timanttityö KK Oy:n erikoisosaamista ovat myös betonin työstöurakat kuten piikkaus-, hionta- ja purkutyöt. Työstämme timanttihiontatekniikalla sekä jyrsimällä ja piikkaammalla. Kokemuksemme ja laadukkaan konekantamme ansiosta työt ovat laadultaan erittäin tarkkoja, mahdollisimman pölyttömiä, eivätkä aiheuta ylimääräistä melusaastetta tai runkoääniä. Urakoimme hyvin laaja-alaisesti kaikenlaisia kohteita rakenteilla olevista pientaloista saneerattaviin asuntoihin sekä julkisiin kohteisiin ja teollisuuslaitoksiin. Palvelemme kotitalouksia, rakennusliikkeitä ja muita yrityksiä Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Hionta

Betonin hionta timanttityömenetelmällä sujuu meiltä tehokkaasti ja pölyttömästi. Esimerkiksi seinässä tai lattiassa oleva betonin epätasaisuus, rosoisuus, sementtiliimakerros tai muut kokkareet hiotaan pois timanttihiomalaitteella. Työmme sujuu nopeasti ja tarkasti vuosien kokemuksella. Tutustu tarkemmin betonin hiontaan!

Jyrsintä

Jyrsintä tulee kyseeseen silloin, kun esimerkiksi betonilattiasta tulee poistaa vanha pinnoite tai jos betonilattia on uudelle lattiapinnalle liian korkea ja siitä tarvitsee jyrsiä muutama milli pois. Jyrsimme betonista halutun paksuisen kerroksen, korkeintaan lattiaraudoituksen yläpintaan saakka. Betonin jyrsinnän jälkeen tasoitamme lattian hiomalla. Enemmän tietoa betonin jyrsinnästä löydät täältä.

Piikkaus

Betonin piikkauksella tarkoitetaan vanhan betonin poistamista piikkauskoneella, eli piikkimäisellä kärjellä varustetulla työkalulla. Piikkausta hyödynnämme esimerkiksi silloin, kun työn alla on betonilaatan pilkkominen pienempiin osiin, seinän purkaminen tai parvekeremontin yhteydessä hapertuneen betonilattiaosan poistaminen. Lue lisää piikkauksesta täällä.

Roilotus eli ura tiili- tai betoniseinään

Roilotuksessa tehdään roilo eli ura sähköputkille betoni- tai tiiliseinään. Roilo on normaalisti syvvyydeltään n. 30-40mm, asennettavien putkien leveyden mukaan. Roilon päähän tehdään yleensä n. 100m reikä pistorasialle. Työ suoritetaan roilokoneella, joten työ on pölytöntä ja mittatarkkaa. Koska työ on siistiä, voidaan sitä hyvin tehdä myös erilaisissa toimitiloissa.

Venttiilireikien poraus betonirakenteeseen

Kun betonirakenteisiin tarvitaan venttiilireikiä esim. tuuletusventtiilejä tai korvausilmaventtiilejä varten, on venttiilireikien poraus timanttiporaustekniikalla erittäin tarkka ja siisti vaihtoehto. Kun ammattilaisemme tulevat timanttiporaamaan venttiilireiät, asennamme samalla venttiilit paikoilleen!

Timanttityö KK Oy palvelee rakennusliikkeitä ja muita yrityksiä luotettavasti ja ammattitaitoisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.